Савремена достигнућа у прехрамбеној технологији

Наставник или наставници:Николић Ч. Нада,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ предмета:Упознавање студената са савременим поступцима и специфичностима производње хране и новим прехрамбеним производима.

Исход предмета:Стицање теоријског знања везаног са савремене начине производње хране и производе. Оспособљеност студената за самосталан рад у фабрикама прехрамбене производње и установама које се баве овом проблематиком.

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Контакт

Булевар Ослобођења 124,
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

Видео презентација

pogledaj video                 

 

Наш факултет на друштвеним мрежама:

fb button wiki button