Пробиотици и стартер културе

Наставник или наставници: Даниловић Бојана, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ предмета: Упознавање са предностима коришћења и начином производње ферментисане хране. Ширење сазнања о улози и значају микроорганизама, посебно пробиотика у припреми здраве хране

Исход предмета: Савладавање курса омогућује теоретско и практично савладавање техника припреме култура за производњу ферментисане хране, као и начина лабораторијског одређивања пробиотичких својстава микроорганизама.

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs



3
АКРЕДИТОВАНА СТУДИЈСКA ПРОГРАМА

14th Symposium

rsz 314 s1



 
50
НАСТАВНИКА И САРАДНИКА

Информатор за студенте

video

 
 
 






22
ЛАБОРАТОРИЈЕ