Пробиотици и стартер културе

Наставник или наставници: Даниловић Бојана, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ предмета: Упознавање са предностима коришћења и начином производње ферментисане хране. Ширење сазнања о улози и значају микроорганизама, посебно пробиотика у припреми здраве хране

Исход предмета: Савладавање курса омогућује теоретско и практично савладавање техника припреме култура за производњу ферментисане хране, као и начина лабораторијског одређивања пробиотичких својстава микроорганизама.

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Контакт

Булевар Ослобођења 124,
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

Видео презентација

pogledaj video                 

20-21 October 12th Symposium

12simp

 

Наш факултет на друштвеним мрежама:

fb button wiki button