Токсиколошки аспекти прехрамбене индустрије

Наставник или наставници: др Саша Савић, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

Циљ предмета: Упознавање са врстама контаминаната, механизмима токсичности и методама за идентификацију токсиканата, препознавање ефеката и мерама за превентиву и санацију

Исход предмета: Студент стиче способност да о сировинама, интермедијерима и коначним производима прехрамбене индустрије размишља са тачке гледишта токсикологије у циљу препознавање могућих проблема, њихове превенције и санације

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

8
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

13th Symposium

sym 1smanj






22
ЛАБОРАТОРИЈЕ