Контрола и системи квалитета

Наставник или наставници:Зоран Тодоровић,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ предмета:Да се студенти упознају са стандардизацијом и системом квалитета, организацијом контроле у прехрамбеној индустрији и лабораторијама и методама које се користе за контролу квалитета намирница. Посебна пажња је дата опису HACCP-а

Исход предмета:Студенти стичу теоријска и практична знања о хемијским и инструменталним методама и оспособљавају се за њихову практичну примену у истраживачким, развојним, услужним и погонским лабораторијама за анализу хране.

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

8
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

13th Symposium

sym 1smanj






22
ЛАБОРАТОРИЈЕ