Технологија угљених хидрата и кондиторских производа

Наставник или наставници: Нада Николић,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ предмета:Циљ предмета је да студенти стекну основна академска знања и овладају специфичним практичним вештинама из области технологије угљених хидрата са освртом на значај и прехрамбену вредност угљенохидратних сировина и производа.

Исход предмета:Теоријска и практична знања неопходна за процес производње хлеба, шећера, скроба и кондиторских производа. Оспособљеност студената за обављање делатности у области технологије ових производа и рад у стручним установама које се које се баве овом проблематиком.

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

8
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА
21
ЛАБОРАТОРИЈА