Управљање квалитетом

Наставник или наставници:Ивана Младеновић Ранисављевић,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ предмета:Оспособљавање студената за схватање суштине и значаја квалитета производа, као и за проналажење решења и начина (кроз изградњу система управљања квалитетом) да се створе услови за производњу производа чија ће употребна вредност бити у складу са очекивањима купаца.

Исход предмета:На основу савладаних наставних садржаја студент зна какав значај за успешну производњу и реализацију има квалитет производа, као и како да обезбеди такав квалитет (уз коришћење одговарајућих техника, метода и сл.).

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Више из ове категорије « Биохемија Микробиологија хране »

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

8
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА
21
ЛАБОРАТОРИЈА