Микробиологија хране

Наставник или наставници:Драгиша Савић,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ предмета:Теоријско и практично упознавање са улогом микроорганизама у производњи, чувању и кварењу прехрамбених намирница.

Исход предмета:Савладавање курса омогућује боље и комплетније сагледавање примене микроорганизама у производњи хране, а посебно њихове улоге у одржању квалитета и кварењу хране.

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs



8
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

ПРОМО СПОТ

tflpromospot



50
НАСТАВНИКА И САРАДНИКА

Студентски радови 2020

rsz izlozba studentskih radova 2020 slika 




22
ЛАБОРАТОРИЈЕ