Микробиологија хране

Наставник или наставници:Драгиша Савић,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ предмета:Теоријско и практично упознавање са улогом микроорганизама у производњи, чувању и кварењу прехрамбених намирница.

Исход предмета:Савладавање курса омогућује боље и комплетније сагледавање примене микроорганизама у производњи хране, а посебно њихове улоге у одржању квалитета и кварењу хране.

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs



7
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

14th Symposium

rsz 314 s1



 
50
НАСТАВНИКА И САРАДНИКА

Информатор за студенте

video

 
 
 






22
ЛАБОРАТОРИЈЕ