Технологија воћа и поврћа

Наставник или наставници:Нада Николић,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ предмета:Да пружи основна теоријска и овладају специфичним практичним вештинама из области технологије воћа и поврћа, са посебним освртом на хемијски састав воћа, поступцима конзервисања и технологијом производње појединих производа од воћа и поврћа. Израда семинарског рада из области технологије воћа и поврћа.

Исход предмета:Стицање теоријског знања неопходног за процес производње воћа и поврћа, савладавање експерименталног рада везаног за проверу својстава свежег воћа и поврћа и њихових производа. Оспособљеност студената за обављање делатности у области технологије воћа и поврћа.

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

8
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

13th Symposium

sym 1smanj






22
ЛАБОРАТОРИЈЕ