Tехнологија меса

Наставник или наставници:Нада Николић,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ предмета:Да пружи основна теоријска и практична знања из технологије меса са освртом на хемијски састав меса, начине конзервисања и промене које настају у току технолошког процеса прераде и конзервисања меса . Израда литерарног рада из области технологије меса.

Исход предмета:Стицање теоријских и практичних знања процеса преаде меса и производње производа од меса. Практична знања у коришћењу литературе. Оспособљеност студената за обављање делатности у области технологије меса и рад у стручним установама које се које се баве овом прблематиком.

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

8
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

13th Symposium

sym 1smanj






22
ЛАБОРАТОРИЈЕ