петак, 22 март 2019 08:44

Позив студентима студијског програма Хемијске технологије

Универзитет науке и технологије у Вроцлаву, Пољска позива студенте Хемијских технологија да учествују на међународном такмичењу „Engineering of success" које ће се одржати маја месеца 2019. године у Пољској.

Научна организација "Gambrinus" у оквиру Хемијског факултета Универзитета науке и технологије у Вроцлаву, Пољска већ другу годину заредом организује међународно такмичење инжењера „Engineering of success".

Такмичење је првенствено намењено студентима хемијских технологија, али и других студијских програма који су упознати са основама термодинамике, физике, хемије, топлотних и дифузионих операција, динамичких процеса и процесима различитих грана индустрије.

Као и сваке године, такмичење се састоји из две фазе. Прва фаза подразумева решавање индивидуалних тестова и одржаће се у марту месецу на матичном универзитету студента. Три особе са највишим резултатима формираће тим и доћи у Пољску у мају месецу за посљедњу фазу такмичења. Познавање енглеског језика и Microsoft office су од кључног значаја.Знање о софтверима као што су  Mat Lab или Aspen ће такође бити од помоћи током практичног пројекта.

Сви заинтересовани студенти могу наћи додатне информације на фејсбук страници:
https://www.facebook.com/EngineeringOfSuccess/
Такође, да би учествовали на такмичењу студенти се морају регистровати на следећој интернет страници:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhR9IgCMeqdJgTF1-fdH6zO0eDzrNrJhEmFV-ZkTHSNz1Vhw/viewform?usp=sf_link

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

8
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

13th Symposium

sym 1smanj


22
ЛАБОРАТОРИЈЕ