понедељак, 25 фебруар 2019 13:02

Одржано предавање у циљу најаве и промоције националног такмичења Екотрофелија Србија 2019

У четвртак 21.02.2019. године су др Саша Деспотовић, доцент на Пољопривредном факултету у Земуну и Секретар Удружења прехрамбених технолога Србије и др Ана Калушевић одржали предавање студентима Технолошког факултета у Лесковцу о пропозицијама и бенефитима учешћа студената на такмичењу, а са циљем најаве и промоције националног такмичења Екотрофелија Србија 2019. Присутним студентима своје искуство као такмичара на националном и интернационалном такмичењу пренела  Симона Јаћимовић, вођа тима који је ове године представљао Србију у Паризу на интернационалном такмичењу Ecotrophelia Europe 2018.

Студенти Технолошког факултета у Лесковцу који су заинтересовани за учешће на националном такмичењу Екотрофелија Србија 2019 могу се јавити др Бојани Даниловић, др Ивани Карабеговић и Сандри Стаменковић Стојановић за више информација, док је као и прошле године, др Ивана Карабеговић ангажована и као члан Организационог одбора националног такмичења Екотрофелија Србија 2019.

Након успешно организованих претходних националних такмичења ЕКОТРОФЕЛИЈА СРБИЈА, одржаних у Београду и Новом Саду, великог броја студентских тимова који су узели учешће, као и запаженог пласмана наших представника на европским такмичењима, Удружење прехрамбених технолога Србије најављује следеће по реду национално такмичење ЕКОТРОФЕЛИЈА СРБИЈА 2019.  

Само такмичење осмишљено је тако да промовише студентску иновативност и креативност, стварање нових екоиновативних производа базираних на студентским идејама и њихов пласман на националним и европском тржишту. Прошле године је по први пут на овом такмичењу учествовао и тим са Технолошког факултета у Лесковцу.

Информације o термину и месту одржавања такмичења биће благовремено објављене на сајту Удружења прехрамбених технолога Србије www.upts.org.rs, а остале информације могу се пронаћи у пратећем PDF документу.
Прилог -  ЕКОТРОФЕЛИЈА СРБИЈА 2019.

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs8
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

ПРОМО СПОТ

tflpromospot50
НАСТАВНИКА И САРАДНИКА

Студентски радови 2020

rsz izlozba studentskih radova 2020 slika 
22
ЛАБОРАТОРИЈЕ