понедељак, 16 децембар 2019 09:47

Радионица“Концепт прераде воћа и поврћа- минимализација губитака уз максималну профитабилност”

Радионица “Концепт прераде воћа и поврћа - минимализација губитака уз максималну профитабилност” за задруге и микро, мала и средња предузећа из секторa прераде воћа и поврћа, одржаће се у свечаној сали Технолошког факултета у уторак 17. децембра 2019 године са почетком у 11,00 часова.

Организатор радионице је Прехрамбено-технолошки савет Србије, струковно удружење које за циљ има пружање саветодавних и консултантских услуга прозвођачима хране, као и организацију стручних скупова, семинара, радионица, обука и тренинга, обавештавање корисника о свим битним информацијама (конкурси, законска регулативе итд). У сарадњи са USAID пројектом за конкурентну привреду Прехрамбено-технолошки савет Србије тренутно реализује пројекат "FROM SOME TO AWESOME - Knowledge strengthening of food producers through "IN SITU" know-how transfer" у оквиру кога је расписан конкурс за задруге и микро, мала и средња предузећа из сектора прераде воћа и поврћа са циљем повећања конкурентности прерађивача воћа и поврћа из неразвијених региона Србије кроз развој висококвалитетних (премиум) нових и иновативнихпроизвода и/или технолошких процеса или побољшање постојећих производа и процеса. Одабраним корисницима биће пружена подршка у виду: групних и индивидуалних теоријских и практичних тренинга, менторске подршке, едукативних материјала и промотивно-продајних активности.

Током радионице произвођачи и прерађивачи из овог сектора биће детаљније упознати са циљевима и активностима пројекта, о условима учешћа на расписаном конкурсу (https://www.prehrambenitehnolog.org.rs/2019/09/28/konkurs-za-zadruge-i-mikro-mala-i-srednja-preduzeca-mmsp-iz-sektora-prerade-voca-i-povrca/preduzeca-mmsp-iz-sektora-prerade-voca-i-povrca/), али и о савременим трендовима у прехрамбеној индустрији, користима умрежавања и могућностима унапређењa пословања. За све заинтересоване улаз је слободан. Више информација о Удружењу, пројекту и конкурсу можете пронаћи на сајту https://www.prehrambenitehnolog.org.rs/ или контактирати Удружење путем маила Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs7
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

14th Symposium

wqqq50
НАСТАВНИКА И САРАДНИКА

Студентски радови 2020

rsz izlozba studentskih radova 2020 slika 
22
ЛАБОРАТОРИЈЕ