Технолошки факултет у Лесковцу је акредитован као државни факултет у области техничко-технолошких и биотехничких наука.  Лабораторије Факултета су опремљене савременом научноистраживачком опремом која се, осим за потребе наставног процеса, користи за реализацију научноистраживачких пројеката у области хемисјке и процесне технологије, биотехнологије, прехрамбене и текстилне техногогије.

У лабораторијама се реализује велики број истраживања и за привредне субјекте из региона са којима Факултет остварује дугогодишњу сарадњу.

 
Назив лабораторијеШеф лабораторијеКонтакт
Лабораторија за хемију и технологију 1 проф. др Весна Николић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за хемију и технологију 2 проф. др Весна Николић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за прехрамбено и биохемијско инжењерство др Саша Савић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за микробиологију проф. др Миодраг Лазић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за физичко-хемијске науке др.Драган Цветковић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за технологију биоактивних природних сировина и производа др Љиљана Станојевић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за испитивање и контролу квалитета текстилних сировина и производа проф. др Драган Ђорђевић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за текстилна истраживања др Душан Трајковић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за физичка мерења, атестирања и контролу технолошких процеса проф. др Драган Стојиљковић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за дизајн текстила мр Зоран Костић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за текстилно и полимерно инжењерство проф. др Драган Ђорђевић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за хемијско инжењерство др Оливера Стаменковић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за екологију проф. др Горан Николић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за физчко-хемијска испитивања текстила проф. др Драган Ђорђевић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за спектроскопију др Драган Цветковић     Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Лабораторија за физичко-хемијска испитивања проф. др Горан Николић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за компјутерски подржано процесно инжењерство (хемијско, биохемијско, текстилно, прехрамбено и фармацеутско-козметичко инжењерство, дизајн и пројектовање текстилних производа) 1 проф. др Драган Стојиљковић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за компјутерски подржано процесно инжењерство (хемијско, биохемијско, текстилно, прехрамбено и фармацеутско-козметичко инжењерство, дизајн и пројектовање текстилних производа) 2 мр Зоран Костић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за масену спектрометрију проф. др Љубиша Николић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за неоранску анализу др Љиљана Такић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лабораторија за микроскопију др Бојана Даниловић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs3
АКРЕДИТОВАНА СТУДИЈСКA ПРОГРАМА

14th Symposium

rsz 314 s1 
50
НАСТАВНИКА И САРАДНИКА

Информатор за студенте

video

 
 
 


22
ЛАБОРАТОРИЈЕ